------------------------------------
HVB_hat.png
------------------------------------
Népszámlálás 2022
------------------------------------

Aktuális hírek

Sárszigeten daloltak a Pacsirták

2011. augusztus 09. 15:11
Sárszigeten daloltak a Pacsirták

Habár még dandárjában vagyunk az augusztusnak, Sárszigeten, az Árkád kocsma melletti focipályán augusztus 6-án, szombaton mégis elbúcsúztak egy remekbeszabott rendezvénnyel a szeszélyesre sikeredett nyártól.

A nap folyamán minden korosztály találhatott magának szórakozást és tartalmas időtöltést. A gyerekeknek ott volt a fesztiválokról szinte már elmaradhatatlan ugrálóvár és az arcfestés. Ezeken kívül gólyalábazhattak, lovagolhattak a legifjabbak, és a Füzesgyarmat Jövőjéért Polgári Egyesület jóvoltából felülhettek egy sajátos fából és vesszőkosarakból készült körhintára is. A gyermekek mellett a felnőttek számára is népszerű volt a Sárrét Airsoft Egyesület sátra, ahol az érdeklődők megismerkedhettek ezekkel a speciális fegyverekkel, és aztán ki is próbálhatták őket a vállalkozóbb kedvűek.

 

Eközben a színpadon is zajlott az élet. Kora délutántól a Bak trió szórakoztatta az egyre növekvő számú publikumot. Bere Károly polgármester úr távollétében Kovácsné Czeglédi Mária Tünde képviselőasszony köszöntötte a sárszigetieket és a rendezvény látogatóit. Az est folyamán a Stardance együttes, a Liliom tánccsoport és a Pitypang Néptánccsoport előadásait tekinthették meg a sárszigetiek, valamint a város más részeiről és a más településekről idelátogatók. Ezek után egy hastáncbemutatóra került sor, majd fő produkcióként a Pacsirták énekeltek a színpad előtt szép számmal összegyűlt tömegnek.

 

Összességében elmondható, hogy jól szórakozhatott az, aki kilátogatott a sárszigeti rendezvényre, hiszen még az időjárás is kegyes volt a hétvégén hozzánk. Aki jelen volt, nem csupán szórakozhatott, hanem véleményével segíthetett is a településrészen, hiszen az Integrált Városfejlesztési Stratégia keretein belül egy kérdőívet kitöltve elmondhatta, hogyan képzeli el Sársziget jövőjét, melyek azok a legfontosabb fejlesztések, amelyre a területnek szüksége van. Így a pacsirtaszó mellett szórakozni vágyók tenni is tudtak a közvetlen lakókörnyezetükért.

 

A rendezvényről készült felvételeket tekintsék meg itt, a Képgalériában!

 

   Projekttbla Building TOP-1.4.1-19 TOP-1.4.1-19 TOP-2.1.3-16 TOP-1.2.1-15 TOP-4.3.1-15 TOP-5.2.1-15 TOP-3.2.1-16 TOP-2.1.2-16 vp6_7_2_1_7 efop_2_4_3_18_2018 Fzesgyarmat KEOP  EFOP-3.9.2 Projekttbla 4_1_1_ Projekttbla testverprogram top_5_3_1

 

Önkormányzat elérhetőségei: Telefon: 06-66/491-058, Fax: 06-66/491-361, E-mail: info@fuzesgyarmat.hu, Cím: 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.